top of page

Kläder

Vår filosofi är att det finns kläder för alla kvinnor och tillfällen.

Vi vet hur jobbigt det är att prova underkläder och kläder, vi finns alltid här för att hjälpa dig hitta rätt plagg efter smak och behov.
Vår expertis om både kläder och underkläder i kombination gör att vi kan erbjuda någonting som inte så många andra butiker kan.
Vi vet t ex varför den där blusen och skjortan alltid glipar mellan knapparna, vi vet varför man ser troskanten genom byxorna, vi vet vilken typ av BH som håller raringarna på plats till en axelbandslös klänning.


Vi har en hel del kläder från flera olika märken som är varierade i prisklasser. Det alla har gemensamt är att dom alltid är sköna och sitter bra.


Vi gillar kläder som har det där lilla extra.
Här finner du bl. a största utbudet av mirakelbyxor i Uppsala. Mirakelbyxan är ett uttryck som fäst sig vid det danska märket LauRie som producerar fantastiska byxor som anpassar sig efter alla kroppar. Dom är dessutom oeko-tex-certifierade och innehåller inga skadliga kemikalier.

 

Bor du längre bort men vet vad du har för storlek i en specifik modell?
Toppen! Då kan du ringa in till oss eller maila (se kontakt) så skickar vi varor till dig utan extra kostnad, du behöver bara betala för din vara. Du kan betala i butik, till vårt bankgiro eller via swish.

Välkommen in så hjälper vi dig.

bottom of page