VARUMÄRKEN

Collectif
Collectif

Collectif kombinerar nya modetrender med klassiska vintage stilar. För dem handlar de om att skapa en tidlös känsla av romantik och glamour.

press to zoom
Amoena
Amoena

Amoena arbetar med produkter för bröstopererade kvinnor; bröstproteser, delproteser, underkläder, badkläder och sportkläder med bra kvalitet.

press to zoom
Panache
Panache

Märket är från England och är specialiserade på stora kupor och har modeller som går upp till K-kupa. Panache jobbar ständigt med att förbättra och utveckla deras sortiment i passform och kvalitet. Dem har även en fantastiskt bra sport-bh som vi har här i butiken och kallar för pansar-BH då den är superstadig. Ett absolut måste för dig som kräver ett bra stöd när du sportar eller arbetar.

press to zoom
Freya
Freya

Freya vill ge dig underkläder och badkläder som är färgstarka och med vackra mönster, lite flörtigt, lite busigt, lite yngre. Med bra passform och bra utseende har Freya något som passar dig oavsett byststorlek. Finns från B till G-kupa.

press to zoom
Felina
Felina

Felina är ett underklädesmärke från Tyskland som satsar på hög kvalitet, bra passform och noga utvalda material. Både för vardagliga behov och sensuella underkläder upp till I-kupa.

press to zoom
Chantelle
Chantelle

Chantelle symboliserar fransk elegans. Underkläder av hög kvalitet utformade för att förbättra en kvinnas skönhet och självbild. Chantelle är mest kända för sina BH:ar i exklusiv design och ultimata passform. I sortimentet hittar du en mängd olika snygga modeller av BH:ar och trosor.

press to zoom