top of page
  • Skribentens bildinfovivaviktoria

Vi rear ut utvalda sport-bh:ar!

Uppdaterat: 19 jan. 2022

I Januaris ära rear vi ut utvalda sport-bh:ar!


Har du, någon bekant eller kanske en familjemedlem klagat på dåliga sport-bh:ar eller nämnt att de springer i vanliga behår?


Då är det hög tid att införskaffa sig en riktig sport-bh som GÖR jobbet och håller brösten på plats oavsett om du tränar lätt med yoga, styrketränar, springer, rider eller hjular.


Vi hjälper er självklart med storlekar och modeller som vanligt varje dag men Januari ut så hjälper vi er även med att rea utvalda färger och modeller och vi vill påminna er om att ni kan boka tider!Väljer du fel modell/storlek riskerar du inte bara att få ont i brösten utan även svampinfektioner, skavsår och andra obehag.De utvalda modellerna finns i följande storlekar:

L, 95B, 65E, 70E, 65F, 75F, 80F, 90F, 65FF, 90FF, 60G, 75G, 85GG, 80H, 85H.


Tänk på att alla modeller skiljer sig åt och du har inte samma storlek i olika modeller och märken, det är alltid värt att prova, man har sällan den storleken man tror att man har.


Storlekslistan kan förändras med tiden som vi säljer dem.

132 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vart du kan handla framöver...

Kära underbara kunder, TACK för den här tiden! Här kommer ett gäng underbara butiker med bra sortiment & service: UPPLANDS VÄSBY, TROS-SHOPEN LULEÅ, IA DAMUNDERKLÄDER NORRKÖPING, BODYLINE PITEÅ, SHOP

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page