top of page
  • Skribentens bildinfovivaviktoria

Vinnare av Viktorias födelsedagstävling!

Då har vi fått tre lyckliga vinnare! Här kommer deras motiveringar:


Emira Joulak: Det bästa med #vivaviktoria är att jag alltid går därifrån med ett nytt självförtroende och ett leende på läpparna. Jag känner mig aldrig som det udda fåret som man gör i andra underklädesbutiker då det finns något för alla i denna butik.

Jag skulle unna mig en ny bh att ha under mina många och långa arbetstimmar inom vården!


Petra Högberg: Viva Viktoria är en proffsig butik med fantastisk personal alltid är positiv och glada. Personalen väldigt serviceminded och ser till att kunderna blir nöjda! Viva Viktoria har ett mycket bra sortiment från BH, underkläder bikini och kläder etc. Personalen är klockrena att hitta vad som passar till mig som kund. Ni är bäst!  Om jag skulle vinna skulle jag köpa en byxa. Vill avsluta och säga Viktoria Witoslavska Nilsson stort grattis Viktoria på födelsedagen och hoppas du får en fin dag! 🥂 @VivaViktoria


Tove Hagström: #vivaviktoria är den ända butik butik som alltid har en bh som passar från graviditets svullna ömmande bröst, amningsbh och slutligen något som puffar upp skinnpåsarna som en gång kallades bröst efter 3 barn. Suverän personal och fantastisk ägare gör ju inte saken sämre och nya butiken är lätt att ta sig till. Om jag skulle vinna så skulle det bli ett snyggt set så min man skulle få någon tjusigt att titta på. Alltså bhn, inte bäraren


Alla motiveringar var fantastiska och vi uppskattar alla era snälla ord!

Grattis till vinnarna och även till vår butikschef Viktoria på födelsedagen!

Emira, Petra och Tove är välkomna in i butiken för att hämta sina pris!

144 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vart du kan handla framöver...

Kära underbara kunder, TACK för den här tiden! Här kommer ett gäng underbara butiker med bra sortiment & service: UPPLANDS VÄSBY, TROS-SHOPEN LULEÅ, IA DAMUNDERKLÄDER NORRKÖPING, BODYLINE PITEÅ, SHOP

Comments


bottom of page