top of page

Underkläder

Underkläder


Unna dig ett besök och en upplevelse genom att komma in till oss och prova ut rätt storlek. Med Uppsalas bredaste sortiment av underkläder och vår personliga service hjälper vi dig hitta underkläder för alla tillfällen, vardag, fest, bröllop och det där lilla extra. Vi jobbar även med uppföljning och registrering av dina köp där vi lägger in dina mått och favoriter så att du slipper tänka.

Badkläder


Du ska vara trygg, bekväm och snygg i dina badkläder, de ska sitta lika bra som dina underkläder. Med vår expertis hjälper vi dig att prova ut badkläder för alla tillfällen. Oavsett om du ska till simhallen, på spa eller åka utomlands. Vi har ett stort badsortiment under hela året.

Kundregistrering


Vi har dessutom ett supersmidigt kundregister där vi registrerar modell, storlek och färg som du köpt för att underlätta både för dig, oss och den som vill köpa en present till dig! Vi skickar inte reklam via vårt kundregister utan har ett separat system för det då vi bara vill erbjuda detta som en extra del av vår service. Det går även att lägga in en önskelista.

Bor du längre bort men vet vad du har för storlek i en specifik modell?
Toppen! Då kan du ringa in till oss eller maila (se kontakt) så skickar vi varor till dig utan extra kostnad, du behöver bara betala för din vara. Du kan betala i butik, till vårt bankgiro eller via swish.

Välkommen in så hjälper vi dig.

bottom of page