Varumärken

Chantelle_Logo_CMYK_POS.png

Fransk elegans

Underkläder av hög kvalitet utformade för att förbättra en kvinnas skönhet och självbild. Chantelle är mest kända för sina BH:ar i exklusiv design och ultimata passform. I sortimentet hittar du en mängd olika snygga modeller av BH:ar och trosor.

felina.jpg

Tysk kvalitet

Felina är ett underklädesmärke från Tyskland som satsar på hög kvalitet, bra passform  och noga utvalda material. Både för vardagliga behov och sensuella underkläder upp till I-kupa.

logo_empreinte_noir_1.png

Fransk design

Empreinte har producerat underkläder sedan 1948, i början underkjolar och korsetter som sedan blev de underkläder vi använder idag. 

Freya

Färgstarkt och ungt

Freya vill ge dig underkläder och badkläder som är färgstarka och med vackra mönster, lite flörtigt, lite busigt, lite yngre.  Med bra passform och bra utseende har Freya något som passar dig oavsett byststorlek. Finns från B till G-kupa.

Panache

Stora kupor

Märket är från England och är specialiserade på stora kupor och har modeller som går upp till K-kupa. Panache jobbar ständigt med att förbättra och utveckla deras sortiment i passform och kvalitet.

Dem har även en fantastiskt bra sport-bh som vi har här i butiken och kallar för pansar-BH då den är superstadig. Ett absolut måste för dig som kräver ett bra stöd när du sportar eller arbetar.

amoena-logo.jpg

Underkläder för bröstopererade

 

Amoena arbetar med produkter för bröstopererade kvinnor; bröstproteser, delproteser, underkläder, badkläder och sportkläder med bra kvalitet.

svgexport-0.png

För öga och själ

Marlies Dekkers skapar underbara underkläder som är en fröjd för ögat och själen. Det är ett måste för en kvinna att känna sig vacker i bara underkläder. Underkläderna är lätta att känna igen med sin speciella och karaktäristiska design. Marlies vision i livet är att kunna ge kvinnor självförtroende.

Fantasie-logocolor.png

Vacker och bekväm

Fantasie är experter på att skapa vackra, bekväma och välgjorda underkläder och badkläder för kvinnor med större storlekar. Utformad för att ge ett bra stöd i fina modeller.

svgexport-15.png

För alla kroppar

LauRie – Mirakelbyxan är vår mest sålda byxa då den är otroligt skön, suverän passform och passar alla kvinnor och våra olika kroppar. De går från strl. 34-56 och finns i 7 basfärger och flera olika modeller. Vilken är din favorit?

logo_sunflair-logo.png

Härliga färger och passform

Tyska Sunflair har ett fantastiskt bad med härliga färger men framför allt bra kvalitet och passform. Kom in och prova ut din favorit.

brands-logo-prima-donna.png

Celebrating curves

Fantastiska modeller i stora och små storlekar.

Aubade_logo.png

Fransk lyx

Aubade är ett franskt lyxigt märke med öga för sensuell design och detaljer. Dom är alltid tillverkade med fina tyger, spetsar och bra passform. Dom är dessutom väldigt behagliga att ha på sig.

och mycket, mycket mer.
Välkomna in till Viva Viktoria i Gränbystaden!